Веска ме краде, а Жан Виденов е политически пубер. Уредих Райдовски за говорител на правителството, за да ми казва какво предстои, споделя в интервю пред "24 часа" босът на Орион.
Така ли? Леле мале! По тия въпроси не съм мислил от много отдавна. Има един лаф първата женитба е личен опит. Първият развод е лично нетърпение, а втората женитба лична памет. За трета едва ли ще си загубя паметта. Стига да не дойде лунната неделя. Така отговаря на въпрос Румен Спасов вярно ли е, че ще сключи отново браг с първата си съпруга Венета след развода с Веска Меджидиева и че двете жени влизат в дуел за милионите му.
Той посочва, че не знае Веска Меджидиева да му е изневерявала. "Може и да е", заявява той. А причината за писмото, което Спасов изпрати до прокуратурата не произлизала от него, а от Веска. "Тя пожела да се разведем, явно болен мъж не й трябва. Тя може би си помисли, че ще умирам. И направи тази стъпка, да не би случайно да реша другояче да разпределя своето наследство, което не толкова голямо, колкото се говори. Е имам едно, две неща, които ще наследят моите деца", заявява Спасов. За двете му къщи му в Южна Африка Спасов имал заеми, които не е изплатил, и те се делели с жена му. "Жена ми и нейната дъщеря Яна непрекъснато ме крадат. До сега са успели да открадат около 200 000 евро. Кражбите не са директно от мен, а по индиректен път, но това не прави случая по различен", заявява Спасов. Според него Меджидиева все пак е създала обстановка да се скарат и да се разделят, след като се е завърнал от лечение в Мексико. Според Спасов най-малко още един човек щял да се притесни от разкритията му относно Меджидиева за завлечените от нея 3 милиона долара, но споделя, че не може да представи документи. На въпрос вашите отношения с Жан Виденов какви бяха, Спасов заявява: "Навремето мислех, че има някакъв ум в главата. Но той се оказа политически пубертет". Той твърди още, че е поискал Краси Райдовски да стане директор на пресцентъра на Виденовото правителство, за да му бъде полезен като му дава информация. "Оказа се, че човекът е неспособен да развие каквото и да било", заявява Спасов.
Призовавам Румен Спасов да заведе дело срещу мен в съда, щом счита, че съм откраднала пари от него, заявява пък Веска Меджидиева пред "24 часа". Ако той лично не заведе дело срещу мен , ще го заплюя публично чрез пресата. "В един от имейлите до мен, той написа, че ще контролира всичко около парите, както е било. Че ако искам да имам лична банкова сметка, първо трябва да се разведем и след това мога да си отворя собствена. Моята банкова сметка беше подсметка на неговата и той оперираше с нея", заявява Меджидиева. Историята е толкова гнусна, не можете да си представите за какво става въпрос, заявява още тя.
Първата съпруга на Румен Спасов Венета пък е убедена, че той ще победи болестта и отрича да са се хванали за косите с Меджидиева за парите му. С Веска не се познаваме, не сме се срещали, не сме говорили, твърди Венета. Според нея 12 години след развода им Румен Спасов се е оженил за Веска Меджидиева. Тя отрича категорично Румен Спасов да и е поискал отново ръката.
Красимир Райдовски пък е категоричен, че не го интересува какво говори Спасов.  /БЛИЦ