Вчера екипът на СПОРТ ТОТО организира специално събитие във Варна. Поводът бе връчването на ключовете за чисто нов супер луксозен автомобил Ягуар ХЕ на късметлия от морската ни столица. Возилото бе спечелено чрез жребий от празничния тираж в играта „Тото 2 – 6 от 49“ на 15.08.2019 г.

Това е единадесетата нова кола, която варненци печелят от игрите на тотото за последната година. Освен возилото от СПОРТ ТОТО превърнаха деня в истински празник за всички жители и гости на града. Специалната ТОТО томбола зарадва късметлиите с примамливи печалби. От спортен клуб „Ахил“ пък представиха демонстрация по кик бокс.

Късметлията, който получи ключовете за страхотното возило е Сталинета Маринова. Тя е на 68 години, от град Велико Търново, но от дълги години живее във Варна. Щастливката разказва, че проверила фиша си онлайн късно вечерта след тегленето.

В първия момент Сталинета помислила, че сънува. Тя е редовен участник в игрите на СПОРТ ТОТО от почти 50 години и разчита на една и съща комбинация през цялото това време. Късметлийката споделя, че синът ѝ ще шофира луксозния автомобил. Първото пътуване с него ще бъде екскурзия до Велико Търново с цялото семейство.

Ключовете от автомобила връчи г-жа Петя Иванова - директор на Североизточна регионална дирекция на БСТ. „Честито на Чавдар! На останалите почитатели на игрите на СПОРТ ТОТО пожелавам много късмет и големи печалби.

Надявам се следващият тото милионер да бъде от нашия град.“, допълни г-жа Иванова.
Иван Петров спечели страхотен ЛЕД СМАРТ телевизор от специалната ТОТО томбола. Други 10 щастливци пък грабнаха подаръчни торбички от тотализатора.