Неприятна ситуация се е разиграла в снежна София. Потърпевш шофьор показа какво се е случило с автомобила му, паркиран до тях. Може на пръв поглед за някои ситуацията да е безобидна и не от особена важност, но ние се надяваме, справедливостта да възтържествува и виновникът за инцидента да се отзове. Да, щетите не са големи, но нека бъдем хора. Това може да се случи на всеки!
Ето и сигнала на потърпевшия, цитиран от "Петел":

"Искам да изразя възмущение от това колко нагли хора има - когато направят ПТП (и то когато те са виновни), най нагло бягат от произшествието!

Казвам се Петьо Иванов от София и живея в кв Павлово на ул. "Александър Пушкин" 25. Днес (08.01.2017) видях, че автомобилът ми, който е паркиран пред дома ми, е ударен отзад и има материални щети, за които изпращам тези снимки за доказателство. 

След като се обадих на 112 и разговарях и с представител от КАТ е видно ,че нищо не може да се направи виновника да бъде наказан, тъй като е избягал.

Затова се обръщам към Вас като медия, да го покажете и нека, ако това лице има доблест да се появи и да си понесе наказуемото и да заплати, за това, което е направил, а не да бяга от местопрестаплението.