Издигнатата за кандидат-кметица от скандалния Георги Кадиев блондинка Десислава Иванчева продължава да мълчи гузно за разкритието на БЛИЦ, че притежава транспортна фирма, в която на щат не е назначен нито един шофьор, било то на трудов или граждански договор.
Префинената блондинка всеки ден проповядва морал в един от най-живописните столични райони на "Младост", но в същото време не обяснява на обществеността защо компанията й "Хил 7" ЕООД не е подавала годишни финансови отчети до Търговския регистър чак  от 2013 година.

Без отговор остава и въпросът - откъде идват парите за скъпите билбордове, с които е опасала целия квартал, който сега иска да обязди. Преди два дни партия "Зелените" опроверга тиражираната от Иванчева информация, че е тяхна кандидатура. Явно подвеждащата информация от щаба на Иванчева е целяла да заблуди гражданите, че тя е радетел за опазването на зелените площи от презастрояване.

Около нея снове и скандалният Георги Кадиев, който крещи, че е борец срещу корупцията, а в същото време споделя постелята си с нежна половинка с несметно богатство.

Кадиев и Иванчева явно много са подценили избирателите в София и смятат, че могат да им пробутват предизборни клишета. Преди да застанат пред избирателите Иванчева и Кадиев трябва да отговорят откъде са се сдобили с хилядарките, с които провеждат луксозната си предизборна кампания.

Или просто целта е да сложат ръка на общинската хазна, за да превърнат "Младост" в територия на съмнителни интереси?

Румен ИВАНОВ, БЛИЦ