Служител на Общинска полиция е счупил камерата на телевизия "Алфа" в сградата на Столична община. При опит на колегите ни Николай Караколев и Владислав Радославов да изпълнят служебните си задължения, те бяха блъскани от охранители на Общината, като Апостолов посегна на техническото имущество на медията, съобщават от телевизията. 

Всичко е било заснето с личния телефон на лидера на партия "Атака" и общински съветник Волен Сидеров. 

Ето и пълния текст на писмото, което от телевизия "Алфа" изпратиха до медиите: 
 
На 8 ноември (петък) служителят на Общинска полиция Георги Апостолов счупи камерата на телевизия "Алфа" в сградата на Столична община. При опит на колегите ни Николай Караколев и Владислав Радославов да изпълнят служебните си задължения, те бяха блъскани от охранители на Общината, като Апостолов посегна на техническото имущество на медията ни.

Всичко това бе заснето от личния телефон на лидера на "Атака" и общински съветник Волен Сидеров. Това се случи в присъствието на директора на Дирекция „Сигурност“ в Столична община Кристина Лазарова.

Моля за незабавна реакция в знак на вашия професионализъм и колегиалност. За да бъдем максимално коректни, ви изпращаме видеозапис от случилото се в петък вечер. Разчитаме на максимална коректност в отразяването и в търсенето на истината.