Социалните мрежи оказват все по-пагубно влияние върху обществото ни. Черни магии и заклинания дебнат от тях, а за ефекта им дори и не предполагаме, предупреждават родни оракули и магове.

Трябва да сме изключително внимателни с личната информация, която споделяме в интернет, защото някой може да се възползва от нея по много коварен начин. Използвайки наш фотос, както и данните ни, зложелателите ни лесно могат да ги направят магия.

На днешните магьосници им е много лесно да извършват заклинания заради множеството снимки, които се споделят. Именно те дават по-цялостна информация за всеки индивид, разказва сензитивът Надя Христова.

Тя е категорична, че платформи като Фейсбук застрашават нашата сигурност, тъй като профилите ни се следят от бивши партньори и лъжливи приятели, които не ни мислят доброто и без много усилия биха очернили живота ни, пише Труд.


Според Христо дори и в приятелския ни кръг да присъстват само ограничен брой близки хора, пак няма гаранция, че ще сме в безопасност, защото понякога именно най-приближените ни, таят най-силна завист и злоба към нас.

Сензитивът е категоричен, че заради еволюцията в технологиите и споделянето на огромни количества лична информация, все по-лесно става не само правенето на магии, но и откриването на магове и ходжи, които да извършат мистичните ритуали.

Благодарение на интернет можем да се свържем с оператори на с магии от всички краища на света. Най-зловещите практики се оказват само на един клик разстояние, предупреждава Христова.