Синът на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов е участвал в групов бой заради подписката за запазване на българския лев. Като преди това се е сбил и сам със съученик. Това разказа самият Костадинов в профила си във Фейсбук.

Пълнолетното момче е събирало подписи за референдума, иницииран от партията на баща си, от свои съученици. В публикация на страницата си във Фейсбук Костадинов подчертава, че събира подписи само от деца над 18 години.

Момче от съседен клас обаче се оказва против. Отива при сина на Костадинов и къса една от бланките за подписи. Тогава Костадинов-младши го накарал да си избере дали да разпечата 30 нови бланки или "да изяде балтиите" (шамарите).

"Евробабаита отказва и двете, в резултат на което изяжда шамарите:)", разказва гордият баща. Набитото момче си тръгнало и заплашило с реванш.

По-късно и двамата били в приятелски компании и се засекли отново.

"Последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото:) След като повежда в резултата с 2:0 в крайна сметка нашият отбор печели с хеттрик, защото и скъсаната бланка е възстановена с репарации в 30 екземпляра:)", разказва още Костадинов и посочва, че след това вероятно в понеделник почти всички пълнолетни ученици ще са се подписали.

"Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях:) Защото, докато синът ми разказваше историята, дъщеря ми, която е на 11 години, през цялото време се тюхкаше, че е малка, и не може да събира подписи и тя:)", пише още лидерът на "Възраждане".

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук