Скандалният пловдивчанин, който се подвизава в нета под прякора „мотикаря“ се завърна в уеб пространството, с удар по домейна за студентските практики към Министерството на образованието. Това пише „Марица“, позовавайки се на скрийншот от мобилно устройство, който бил изпратен до сайта.

Пловдивският хакер Мотикаря краде голи фотоси на деца и ги качва в нета (СНИМКИ 18+) 

Доказателството е скрийншот от мобилно устройство, на което се вижда, че има регистрирана уеб поща в сайта на МОН с потребителско име [email protected]


От този имейл адрес е изпратено съобщение до сайта за семинари и обучения, който отговаря на електронната поща [email protected]

Писмото е кратко и ясно – озаглавено е „I’m back” (“Завърнах се”), а в самото съобщение пише същото „I’m back bit**ez” – (“завърнах се, ку*ки“).

Мотикаря се гаври с Кирил и Методий във Фейсбук! (СНИМКИ) 

От пресцентъра на МОН коментираха, че програмата за студентски практики е приключила. В министерството все още чакали официален сигнал за случилото се.

БЛИЦ припомня, че ГДБОП спря сайта за мемета www.motikarq.com през лятото на 2017 година заради извършване на престъпната дейност.

В акцията са участвали служители на ГДБОП и МВР. В хода на специализираната полицейска операция бяха иззети множество веществени доказателства по образуваното достъдебно производство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!