A1 и веригата магазини за електроуреди „Техномаркет“ започват продажбата на избрана селекция смарт телевизори с предварително инсталирано приложение за безкабелна телевизия от A1 и улеснена процедура по сключване на договор за услугата.

Потребителят може да спести до 100 лв. от цената на устройството. Ако той се спре на даден модел, служител на A1 ще се свърже с него, за да му представи информация за избрания план за безкабелна телевизия от A1 и при съгласие, консултант от „Техномаркет“ ще съдейства с изготвянето на договора, така че всичко да се случи на едно място. По този начин клиентите ще бъдат максимално улеснени.

Телевизорите идват с предварително инсталирано приложение за безкабелна телевизия от A1. То се активира бързо и лесно през „Моят A1” и се нуждае единствено от надеждна интернет връзка – не се налага идването на техници и не се използва второ дистанционно.

Плановете за безкабелна телевизия от A1 предлагат голямо разнообразие според желанията на потребителите, като включват до над 200 канала, десетки от които са HD и 4K. Има и възможност за получаване на премиум спортни, кино и шоу програми.

И най-добрият „умен“ телевизор се нуждае от качествено съдържание, което да гледаме на него. В същото време, филмите, шоу програмите и спортните предавания заслужават качествен екран и хубав звук. За всички, които търсят най-добрата комбинация, A1 и „Техномаркет“ имат решение.