A1 стартира нова лятна кампания игра - „Моят А1 ти е на късмет“ с много страхотни изненади за клиентите, сред които и луксозен автомобил BMW X4 xDrive. С нея технологичната компания още веднъж обръща внимание, че има лесен и удобен начин клиентите да проверят детайли за услугите си и да добавят нови по всяко време дигитално в Моят А1 – в реално време и от всяка точка на страната.

До 2 октомври всеки, регистриран в мобилното приложение за самообслужване – Моят А1, или секцията „Моят А1“ на a1.bg, има възможността да участва за страхотни предметни награди: смартфони Samsung Galaxy A33 5G и луксозен автомобил BMW X4 xDrive.

„Моят А1 ти е на късмет“ предвижда и разнообразни бонус пакети, по един всеки ден за всеки участник, сред които неограничени минути и мегабайти на максимална скорост.

В допълнение, за всеки ден от седмицата по време на кампанията, А1 ще тегли по един печеливш потребител, който ще получи и нов 5G смартфон - Samsung Galaxy A33 5G. А след края на кампанията, един късметлия ще се радва на чисто нов автомобил BMW X4 xDrive.

Как да се включиш в играта?

Да участваш в „Моят А1 ти е на късмет“ е лесно и удобно, също като управлението на услугите от телекома в приложението за самообслужване на А1. Всеки регистриран и с последна версия на мобилното приложение Моят А1 може да се включи в кампанията, докато проверява месечната си сметка, добавя нови услуги или колко мегабайта е използвал този месец, само трябва да отвори приложението и да „завърти“ виртуалното колело на късмета.

Ако предпочита да ползва уеб портала Моят А1 на a1.bg, също може да се включи в играта и да се възползва от всичките и предимства. Нов бонус пакет може да се печели всеки ден, след влизане в профила в Моят А1, а всеки от тях е с валидност от 24 часа.

Смартфоните и новият автомобил BMW X4 xDrive са и най-привлекателните награди, предвидени в „Моят А1 ти е на късмет“. За тях клиентите трябва да направят една допълнителна стъпка – да посочат съществуваща от преди старта на кампанията А1 услуга, която използват, и да попълнят кратка регистрационна форма за контакт.

Всяка седмица ще бъдат теглени 7 печеливши от предходните 7 дни, които ще получат по един смартфон Samsung Galaxy A33 5G, a късметлията, спечелил луксозен автомобил, ще бъде определен през октомври, в края на играта.

Повече участия – повече възможности за награди

След първоначалната си регистрация абонатите на телекома могат всекидневно да изпробват късмета си за бонус пакет, който могат да активират към абонаментния си план за мобилна гласова услуга и да увеличават шансовете си за спечелване на голямата награда.