За да чуете шумът на парите, играйте новата момента лотарийна игра на СПОРТ ТОТО „Шум на пари - BINGO“. Българският спортен тотализатор обещава огромни печалби, а един късметлия ще си тръгне от тото пункта по-богат с 500 000 лв. Талоните на „Шум на пари - BINGO“ вече могат да се намерят във всички обекти на Български спортен тотализатор в страната. Общият награден фонд в „Шум на пари - BINGO“, както подсказва и името на играта, е сериозен. Той е на стойност 12 075 000 лева. Освен най-голямата печалба от половин милион лева, са заредени три печалби от по 100 000 лева и още три по 50 000 лева. В талоните има още милиони печалби от 5 до 5 000 лева. Доходът е почти сигурен, защото всеки трети талон печели.

Играта „Шум на пари - BINGO“ е занимателна и напомня за известната игра на бинго. В талона има девет игрални зони и много възможности, които могат да те направят по-богат с няколко десетки хиляди. Идеята е проста. Числата от зоните „BINGO ЧИСЛА“ и „БОНУС BINGO ЧИСЛА“ трябва да съвпаднат, в определен ред, с тези в четирите „BINGO КАРТИ“ или четирите „БОНУС BINGO КАРТИ“.

За разлика от оригиналното бинго, СПОРТ ТОТО дава много повече възможности за доход. Печели се освен при съвпадения на числата на една линия, както е при играта на бинго, и в много други случаи. Пари може да се получат, например, при съвпадение на числата по един диагонал, по два диагонала, на числата в четирите ъгъла на бинго картите. Има и още много други бонус възможности. За да сме сигурни, че не сме пропуснали някой от шансовете си, можем да проверим дали печелим на www.toto.bg.

Дори и талонът да не е печеливш, той може да се регистрира за участие в другата хитова игра на СПОРТ ТОТО – „Печалби плюс – суми за думи“. Така избраните за участие в играта на живо по БНТ могат да си тръгнат с печалба от 1000 лв.

Най-важното е, че всеки, който участва в игрите на Български спортен тотализатор, подпомага развитието на спорта в България, напомнят от тотализатора. СПОРТ ТОТО е единственият хазартен оператор, който отделя 33% от своите постъпления за насърчаване на физическата активност и подкрепа на спортните федерации у нас.