Забавно видео обикаля мрежата. На него се вижда как блокирана кола прави опити, при това успешни, да напусне паркинг, който е затапен. 

Видеото е снимано от очевидци. Известно е, че то е заснето в София. 

На кадрите се вижда как колата, за да се освободи от капана на паркинга, пресича зелено пространство. В крайна сметка обаче шофьорът на возилото успява да напусне, макар и с нарушение. Чува се как на заден план авторката на клипа или нейна приятелка да казва: "Ама това е жена".

"Щом не може да се излезне напред излизаш назад, ако можеш иначе си седиш и чакаш да ти освободят пътя", пише потребител.

"Като са те запушили отпред какво ще правиш?!?", приглася му друг. 

"Към коментиращите по време на клипа. Вие друг вариант на излизане виждате ли?", съгласява се с тях трети. 

"Този клип само женичка може да го постне....с чувство за габарити", радва се друг потребител. 

"Абе репортерите с камери все по-тъпи и прости стават...Ами ако помослите ще разберете, че друг начин на излизане няма..Ама освен за кафе и прически друго не може да мисли ама прави клипчета..", гласи пък друг коментар. 

"Съдейки по маневрите водачът си е достатъчно опитен. Щом е преценил да излиза назад явно напред не е било възможно или е било много трудно. Гледайки го на клипче заснето от 50м не вярвам да направите по-добра преценка от него, там на място", хвали шофьорските умения на водача друг.