Фирма "Кентавър" се налага на българския автомобилен пазар със скорост достойна за Формула 1.
Младият екип на компанията обслужва многобройните клиенти бързо и лесно, като същевременно успява да им даде компетентна информация за предлаганите модели.

Само в рамките на час клиентът може да си избере автомобил, след това да го прехвърли на свое име и да потегли в желаната посока.

От "Кентавър" предлагат и изгодни бартери, а клиентите могат скорострелно да продадат автомобилите си и да ги заменят с нови.

Освен водещите марки "Мерцедес", БМВ и "Ауди", от "Кентавър" предлагат и страхотни експонати на "Мезерати" и "Инфинити". Изборът е огромен, а цените опасно изгодни.

Ето какво още споделят от "Кентавър":

Какви коли купуваме ние?

- след 1999 г. на производство

- в движение
- с ляв волан

- без юридически проблеми (запори, издирвания, манипулирани номера на рамата и двигателя и др.)

Как се оценява автомобил?
Обикновено ни трябват само 10-15 минути да огледаме автомобила външно и да направим малък тест-драйв. Понякога се налага по-обстоен оглед с компютърна диагностика и преглед в сервиз – това става на място и за нашата сметка. Огледа е абсолютно безплатен за Вас и не ви задължава да ни продавате колата си.

Как става плащането?
При нотариуса в момента на подписване на договор за покупко-продажба. В брой или по вашата банкова сметка. Цалата уговорена сума веднага - без месечни вноски, без отсрочки, без изплащания
Как купуваме колите веднага без сериозна диагностика и преглед в оторизиран сервиз?
Нашият екип се занимава с коли през целия си живот. Ние сме изкупили и продали няколко хиляди различни автомобили, включително ексклузивни и екзотични. Всеки ден ние купуваме, продаваме, преглеждаме, диагностираме и ремонтираме автомобили. За 10 минути ще ви кажем почти всичко за вашия автомобил: къде е бил удрян и пребоядисван, колко ще издържи съединителя и турбото, откъде тече масло и антифриз, колко ще ви струва смяна на демпфера или рециклиране на дюзите. Ние добре познаваме как се продават коли в България, дали има търсене на вашия автомобил и колко ще ни струва да го направим перфектен. На база на тези знания и нашия опит ние правим оценка и веднага предлагаме цена за бързо изкупуване на вашия автомобил.

Какво правим с изкупените коли?
Продаваме. Подготвяме - чистим, мием, пастираме и ако се налага – ремонтираме и боядисваме. И след това – продаваме. Или изнасяме извън страната и там продаваме. При нас колите не се разчастват и не се бракуват – ние не сме автомоморга, а купуваме коли само за препродажба. 

Защо да изберете нас?
-Ние сме готови веднага да купим Вашия автомобил
-Ние не молим за отсрочки и изплащания
-Ние винаги имаме пари
-На нас не ни е нужно време за обмисляне
-Ние не се съветваме с роднини и приятели
-Ние не се пазарим с Вас
-Ние не предлагаме да се закара колата към познат специалист в другия край на града
-Ние знаем как да оформим документите и безопасно да предадем парите
!!! Трябва да се има предвид
Ние изкупуваме коли за препродажба. Целта ни е да продадем колата по-скъпо, отколкото сме я купили – ние сме търговци и тряба да изкарваме печалба. За това обикновено цената на изкупения автомобил е малко по-ниска от неговата пазарна цена. Също така ние поемаме нотариалното прехвърляне и смяната на собствеността в КАТ и ако се налага, придаваме търговски вид и извършваме различни ремонти по автомобила за наша сметка.

Необходимите документи за нотариално прехвърляне на автомобил.
Ако собственикът е физическо лице:
-Голям талон
-Малък талон
-Бележка за платен данък с печат на общината
-Личната карта на собственника
-Ако колата е семейна собственност (придобита по време на брака) – задължително присъствие на съпруг или съпруга на собственика или нотариално заверено пълномощно от него с две декларации от текущата година
-При продажба през пълномощно – нотариално заверени пълномощно за продажба на автомобил и две декларации за текущата година

Ако собственикът е юридическо лице (фирма):
-Голям талон
-Малък Талон
-Бележка за платен данък с печат на общината
-Личната карта на управителя
-При продажба през пълномощно - нотариално заверени пълномощно и декларация за текущата година
-Фактура към нашата фирма за уговорената стойност
Ние купуваме автомобили веднага. Бързо, лесно, удобно.