Братът на мистериозно изчезналия дупничанин Янек Миланов – Марио, пристигна от Англия, за да се включи в търсенето. С приятели са разлепили листовки със снимка на Янек Миланов на всички места, където минават много хора в жк “Бистрица”, с надеждата да получат някаква информация за Янек, пише struma.bg.

Най-отгоре на листовката пише “Безследно изчезнал”.Съседи на Янек Миланов всеки ден се събират на масата пред блока. Всички са отчаяни от изчезването на младия мъж.

Янек Миланов, който работи и живее във Франция, изчезна мистериозно, докато е в отпуск в Дупница. Малко преди това казал на приятели, че има среща с бивш гард на Галеви. Когато го потърсили сутринта, не вдигал телефона, не го открили и в апартамента му в жк „Бистрица”.

Дупничанинът Янек потъна вдън земя след конфликт с гард номер 1 на Братя Галеви

Автомобилът му все още е на паркинга, но от Янек няма и следа вече 7 дни. Дупничани дори призоваха главния прокурор Гешев да се намеси, но… напразно.

Брат му, който е гурбетчия в Англия, се върнал преди 2 дни в Дупница. Той има апартамент в София, където пребивава със семейството си, когато е в отпуск в родината.

Съседите коментираха: “Надяваме се да открият Янек, но вече се съмняваме, че полицията ще разкрие тази мистерия. Полицаи идваха в квартала и разпитваха жена, която се е върнала от от гурбет в Италия за лятна ваканция.

Информацията, която дават от полицията на роднините, е оскъдна. Носят се различни слухове, в Дупница цари страх”, заявиха съседите на Янек, които седми ден чакат вест.

Полицаи са обходили полето и изоставени постройки от с. Крайници до самоковското с Клисура, но резултат няма.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ