Таксиметровият шофьор, който отказа да вземе Никол преди жестокото убийство от страна на Викторио, е на прицел в мрежата. Докато едни го проклинат, то други са на негова страна.

"Този таксиметров шафьор, се е изявил като прост, глупав и страхлив! Логично е, когато някой държи пистолет насочен към главата ти и ти предлага да се отърве от детето, което е с него, оставяйки го при теб, той няма да те убие! Вземаш детето и караш с мръсна газ в най-близкото у-ние на МВР! Сега може да бъде съден, ако Прокуратурата реши, за помагачество при убийството на детето! Което трябва да му се случи". Това заяви Стефан Радев.

Димитър Урумов добавя: "Пълен изрод, по-голямата част от българите сме такива,трябва масово изтребление на всичко от 30 г. нагоре".

"Абсолютно неадекватната реакция на шофьора е спомогнала за кончината на детето-това е факт.Таксиджията ги оставя в 19 ч,а подава сигнал след 3 часа...Да не говорим,че ако беше взел детето и оставил убиеца да слезе,детето щеше да е живо", заключва Нина Силвест. 

Най-кратко и ясно се изказва Никс, който пише: "Бакшишът да ходи в затвора и той".

Останала част от изказалите са на противоположното мнение и защитават таксиджията.

"Нека не избързваме, а да изчакаме резултатите от следствието и съда и да не се подвеждаме", пише Петко Петков.

"Не разбирам защо обвинявате бакшиша. Най- вероятно не е преценил добре ситуацията. На кой нормален човек би му хрумнало какво ще направи малоумният изрод бащата. Просто е абсурдно да очакваш, че ще убие детето си. А големите отворковци, натискащи клавиатурата анонимници, вероятно щяха да се нас*рат, ако бяха на мястото на бакшиша", допълва Ева.

"Мисля си и друго - обвинява се шофьора, но по тази логика и бащата на Дарина е виновен. Знае за проблема и страхът на детето си защо отива на работа?", пише анонимен читател.

"Оставете таксиджията, осъдете убиеца! Кога ще има наистина осъдени убийци?'', заключва друг.

Както БЛИЦ писа, шофьорът разказа, че през целия път малката Никол е плакала, той ѝ давал вода и празна кутия от цигари, за да се успокои. Викторио му споделил, че детето обича да си играе с празни кутии. След това започнал да го увещава да вземе детето, защото той иска да се самоубие, но то трябвало да живее.