Джакпотът в любимата игра на тото феновете - „6 от 49“ отново достигна внушителните 4 700 000 лева и това докара до еуфория най-запалените от тях. 

Това е най-голямата сума, която може да бъде спечелена от игра в България към момента. Всички се питат кой ще е следващият тото милионер, а екипът на Блиц се допита директно до три гадателки и ги помоли да опишат бъдещия късметлия.

Ивана Стоиловагледачка на кафе: Късметлийският фиш ще бъде пуснат от жена или числата му са предварително избрани от жена. Възможно е сред тях да присъства и нейната рождена дата.

 Дамата е тъмнокоса, с тъмни очи и е с хармонични пропорции. Има едно или две деца, едното, от които е надалече – в друг град или държава. В името ѝ присъства буквата „А“.

 Жената има нужда от ново жилище и това ще е първото нещо, което ще си купи с джакпота. Виждам много щастие в душата й, а парите ще харчи разумно и с мярка.

Гергана Владовска, гадателка: Виждам, че новият тото милионер ще е на средна възраст, с тъмни или пъстри очи. Фишът го е пуснал на четна дата, приет е от тъмнокоса жена. Числата не мога да кажа какви са с точност, но са големи – двуцифрени. Виждам много хора около късметлията, които се радват искрено, вероятно има голямо семейство. С парите ще помогне на близък и това ще му донесе много щастие. Виждам и големи материални придобивки.

Даниела Ганеваясновидка: Новият тото милионер е човек със сериозна професия. Има дългогодишен стаж и работата му доставя удоволствие. На средна възраст е. След печалбата продължава да работи, но осигурява цялото семейство. Виждам, че има големи деца.

В името му има една от тези букви – В, Н или Л, но това може да са букви от името на неговата половинка. Семеен е и е много предан на близките си. Средно висок е, не мога да кажа дали е мъж или жена, защото виждам все едно две същества са слети в едно. Вероятно са съпрузи, които заедно са пускали числата.

Дали България ще има нов тото милионер тази седмица, предстои да разберем в четвъртък, 15 август. Ако джакпотът не падне тогава, той ще продължи да се трупа и ще достигне по прогноза до 4 850 000 лева. Общо 8 465 000 лева са печалбите от игрите на тотото към момента.