Момичето, замесено в аферата с кмета на Цалапица, която завърши с побой над тъща му, се оказа забъркано и в друг случай в селото, което вече няколко месеца не слиза от новините. 16-годишната девойка е била ябълката на раздора между убития Димитър Малинов и единия от близнаците Борислав Динков. Това съобщава TrafficNews.

Стана ясно, че въпросното момиче с инициали  Я.Г. е имала тайна връзка с Митко, а междувременно единият от близнаците - Борислав, също я е харесвал. Кореспонденциите, открити в телефона на Митко, показват, че убитото момче си е пишело с  непълнолетната минути преди Борислав да го извика и той да излезе от дома си  и повече никога да не се върне.

В редица чатове се вижда, че между 16-годишната и убития Митко е имало отношения, а вероятно и интимна връзка. В някои от съобщенията се забелязва още, че двамата не са искали да разкриват за контакта си, дори са се предупреждавали да крият телефоните си от околните, за да не се види нещо.

В една от кореспонденциите с Димитър ученичката съобщава за някакъв проблем, но по инстаграм снимка, а той и отговаря, че съжалява, че си е дошъл в селото, защото се въртят само интриги. Всъщност тя е една от последните, с които Малинов е имал комуникация, преди да бъде убит.

Същата девойка е засечена в автомобила на кмета на селото Ивайло Данаилов от собствената му съпруга. Дамата очевидно е имала сериозни причини да подозира мъжа си и стигнала до там да сложи джипиес на автомобила му. Благодарение на техническото устройство, тя го проследила и го засякла с момичето.

Съпругата на заловения на калъп кмет на Цалапица разказа за кървавата агресия

Според хора от Цалапица двамата се познавали от танцовата група към читалището, в която Данаилов и 16-годишната играели. На снимка от събирания на трупата дори се вижда уж незабелижима близост между двамата, като тя е застанала до него за фотоса. 

Както вече е ясно драмата не спря до тук. Майката на съпругата на Данаилов бе отишла при родителите му, за да попита защо синът им е постъпил така. Отговорът обаче завърши със счупена дясна ключица, счупено ребро вдясно и други травми за жената, която се е опитала да поговори със семейството на Данаилов.

Тъщата на спипания на калъп кмет на Цалапица показа СТРАШНИ СНИМКИ 18+

Към момента в Районна прокуратура - Пловдив има образувано досъдебно производство.

Още от кореспонденцията на Митко и момичето:

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук