Днес Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби във Варна. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов луксозен автомобил Форд Мондео от 23-ия тираж на любимата игра на всички българи „Тото 2 – 6 от 49“. СПОРТ ТОТО превърна деня в истински празник за жителите и гостите на града с много награди, музикални изпълнения, томбола и възможности за повече печалби.
              
Името на късметлията, който си тръгна с нова кола, е Тринх Ван Нгуен. Той е на 61. От няколко години живее със семейство си във Варна. Играе в игрите на СПОРТ ТОТО от близо 40 години. Любимото му число е 12 и то винаги присъства във фишовете му. Г-н Нгуен е разбрал за печалбата си, когато отишъл да пусне квитанциите си за следващия тираж. В началото не повярвал. Въпреки, че има автомобил, г-н Нгуен няма търпение да седне зад волана на новото си возило.


              
Ключовете от елегантния автомобил връчи лично регионалният директор на Български спортен тотализатор Петя Иванова. „Честито на късметлията и пожелавам на всички участници в игрите на Български спортен тотализатор много успехи. Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ расте с рекордните лев на всеки две секунди, затова си пожелавам следващият милионер да е от Варна“, каза г-жа Иванова.
              
От специалната „ТОТО томбола“ Иван Маринов си спечели голямата награда - ваучер за спортни стоки на стойност 1000 лв. Късметлията се зарече да похарчи средствата за своите внуци, с което да ги мотивира да се движат и да спортуват повече. Иван Маринов пожела на участниците в игрите на тотализатора много успех.


              
Екипът на СПОРТ ТОТО продължава своето турне в Северна България. Вчера Марияна Димитрова си тръгна от град Добрич с ключове за чисто нов автомобил, а  утре, 21 април, навръх Цветница, от 12 ч. в град Ловеч ще зарадваме още един участник в игрите на СПОРТ ТОТО.