Българите не са елементарен народ, не са чергари. Откъдето са минали, са оставили страна и град. Това е само една от красивите мъдростите на великата пророчица Ванга. Вижте още от най-любопитните и прогнози за България.

"В родината ни има доста злато и един ден то ще бъде намерено."

"Българският народ е мощен. Това, което би трябвало да се промени е още веднъж да обърне взор към своите корени, към това, което се пее в песните му. Трябва да почитаме традициите и празниците си, тъй като с помощта на тях ще оцелеем. "

"Планините и езерата ни са свещени, тъкмо като тези в Индия, Непал и Тибет. Седемте рилски езера е божествен ъгъл на България, който е връзка с Космоса."

"Трябва да сме единни и ще реализираме огромни чудеса със страната си. Вярата и любовта ще ни оказват помощ за това."

"Българите не са елементарен народ, не са чергари. Откъдето са минали, са оставили страна и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата. Има доста капацитет в българите, с помощта, на който страната ни ще реализира доста триумфи отсега нататък."

"Страната ще се оправи, в случай че отпред пристигна добър и почтен лидер. Ще пристигна мъж със здрава десница, който ще каже, че е време да има ред."

"България ще се оправи, тъй като българите са трудолюбив народ."

"Всеки народ си има една звезда, която го зарежда с енергия. България има не просто една звезда, а цяло съзвездие."

Тук са нечути до момента и най-неизвестните пророчества от Баба Ванга, за които се споменава в Уикипедия в световен мащаб: По данни от сведения в свободната мрежово-базираната енциклопедия думите са произнесени в периода от 1993 до 1995 година, съобщиха още от Poznanieto.bg.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук