2020-а беше година на изпитания и промени. Хората по целия свят я изпращат с надежда 2021-а да бъде по-добра, успешна и спокойна.

Астролог, нумеролог и топ ясновидка надникнаха в бъдещето и разкриха какво очаква страната ни през следващата година.

„Трейлърът на 2021 година“ на Bulgaria ON AIR ще отговори на въпроса какво очаква света в ерата на Водолея, която настъпи десет дни преди края на 2020-а и ще продължи поне 200 години.

Това е знакът на демокрацията, прогреса и хуманитарните каузи и през този период се очакват много промени в света. Досега, когато Сатурн е бил в съвпад с Юпитер в съзвездието Водолей, водещи държави са губили позиции и са се случвали големи трансформации в стопанството и технологиите.

Такива примери са разпадането на Съветския съюз, краха на социалистическата икономика и появата на интернет.

Звездната карта за 2021-а показва протести в различни краища на света, породени от условията на живот. Има вероятност да се сформират и нови движения, които да се борят за свобода и независимост.

„В света като цяло и за България в частност можем да очакваме съвършено нови лица. Но дали те ще са готови да поемат удара на хаоса – не е сигурно“, казва нумерологът Ели Маринова.

„От началото на годината до края на май почти всички планети с изключение на Меркурий са директни, което означава, че процесите, които тръгват в началото на годината – януари, февруари, устремно ще се развиват“, казва астрологът Антоанета Салфидж.

Според топ ясновидката Илияна Чаушева – Гюкчен, най-актуалната темата през 2021-а за света отново ще бъде свързан с пандемията.

„До година и три месеца Ковид ще продължи в цял свят. Трябва да се вземат мерки, за да може като дойде още една пандемия, а тя не е далеч, тя е след четири години, просто да направят така, че да спасяват навсякъде населението. Слава Богу българите първи ще излезем от кризата“, казва Гюкчен.