За втора поредна година красавицата Моника Неофитова от Перник, организира благотворителна акция под мотото „Навън е студено, об(л)ичайте се!“.

Ето и призива на Моника в социалните мрежи: Инициативата ѝ е изключително благородна.Тези от нас, които имат якета в излишък, поради отминала мода или малко петънце на ръкава, се замислят, че има измръзващи хора по улиците, а завръзвайки едно яке на дърво, даряваме малко топлинка.

Миналата година организирах една кампания,която нарекох:

„Навън е студено, об(л)ичайте се!“ 

Много бих се радвала, ако и тази година се включите заедно с мен в тази кауза. Нека стоплим заедно, нуждаещите се хора в града.
Идеята ми е да съберем повече якенца и да „облечем“ дърветата на ул.Търговска и дърветата на площад Кракра. Ако съберем повече, ще го направим и в кв.Изток на ул. Благой Гебрев. Така всеки ще може да вземе якенце и да се стопли в мразовитите дни.
Истината е, че в това променливо време, може и да се намокрят, но кампанията предходната година беше повече от успешна и якенцата много бързо бяха взети. Силно се надявам да са стоплили наистина нуждаещи хора.
Ако искате можете и сами да „облечете“ някое дърво.

Якенцата ги събирам аз, моля който желае да дари да се свърже с мен на лично съобщение, за да се уточним.

Навън е студено, об(л)ичайте се!