По-рано днес социалният министър Деница Сачева разкри, че само за вчерашния ден над 4000 души са се регистрирали като безработни в Бюрата по труда в цялата страна. Преди време пък се появиха притеснителни снимки от ужаса, който коронавируса нанесе на българите.

Но сега се намериха измамници, които да трупат трупат дивиденти чрез болката на хората, останали без работа. За подлата измама предупредиха от Агенцията по заетостта (АЗ).
 
"Агенцията по заетостта (АЗ) информира за засечена фалшива страница на институцията в социалната мрежа Фейсбук. Фалшивата страница носи името „Агенция по заетоста - Бюро по труда” (@Buropotruda) и се намира на ТОЗИ ЛИНК.

Притеснителни СНИМКИ от ужаса, който COVID-19 нанесе на българите

Публикуваната на нея информация е изключително подвеждаща – Агенцията по заетостта под никакъв предтекст не приема заявления за регистрация в бюро по труда чрез Фейсбук!", уточняват от АЗ.

"Единствената официална страница на Агенцията по заетостта, която се администрира от самата институция и публикува достоверна информация, се нарича „Агенция по заетостта” (@EmploymentAgencyBulgaria) и се намира на ТОЗИ ЛИНК.

Агенцията по заетостта апелира гражданите да не се опитват да се регистрират в бюрото по труда чрез Фейсбук и да не подават своите лични данни към фалшивата страница или други страници, предлагащи подобни услуги!

Агенцията по заетостта вече е подала сигнал към администраторите на социалната мрежа Фейсбук за премахване на фалшивата страница", уточняват от АЗ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!