Събота, 8 февруари, екипът на Български спортен тотализатор организира специално събитие в град Кърджали.


Поводът бе връчването на ключовете за чисто нов автомобил Форд Еко Спорт, спечелен от Галина Галова, жител на града. Комфортният автомобил бе изтеглена чрез жребий в 4-ия тираж на „Втори тото шанс – 6 от 49“. Това е втората кола, спечелена от жител на Кърджали, в рамките на няколко месеца. Припомняме, че на 21 декември 2019 г. връчихме ключовете за компактен Форд Фиеста на Баяр Бекир.

„Новината за печалбата ме направи много щастлива. Пожелавам на всички да участват в игрите на СПОРТ ТОТО, за да печелят и да се почувстват като мен.“ – каза Галина Галова.

Ключовете от автомобила връчи г-жа Веселина Чолакова, районен мениджър на Български спортен тотализатор. „Честито на Галина. Пожелаваме ѝ много безаварийни пътувания с новия автомобил. Дано районът ни продължава все така да привлича късмета в игрите на СПОРТ ТОТО“, пожела г-жа Чолакова.

Специалната ТОТО томбола зарадва късметлиите от града с още куп допълнителни печалби. Ангел Палазов се сдоби с професионален фотоапарат, с който да запечата щастливите си моменти.