Край морето настоятелно се говори, че наследникът на взривения бос на бившата групировка СИК Стоил Славов- Георги Славов, по известен като Жоро Главата, е “изсипал” в ръчичките на двете момичета, които подадоха жалба за изнасилване срещу него и компанията му, 900 лева. Двете хубавици били работещи момичета и доброволно, без много кандърми, извършвали секс услуги срещу заплащане, научи кореспондентът на БЛИЦ в Бургас.
Георги Славов бил привикан в полицейското управление в Поморие след като 17-годишната К. К., ученичка от елитна бургаска гимназия, и нейната приятелка М.М. на 18 г. подадоха жалба срещу него и охраната му. В нея двете момичета се оплакаха, че са били изнасилени групово в Поморие. Според девойките насилието станало точно в деня, когато беше официално открита Къщата на удоволствията "Атриум" и Главата участвал в пиянска оргия.
Пред полицаите двете момичета разказали, че били на купона на откриването на новия фолк клуб в морския град, когато се запознали с Главата и гардовете му. “Изглеждаха добри момчета. Затова се съгласихме да се качим при тях в хотела, за да продължим купона. Там обаче ни изнасилиха. Бяха трима човека... Беше ужасно... Не сме предполагали, че могат да ни сторят това“, писали момичетата в жалбата си.
След оплакването им “пеперудките” били прегледани от съдебен лекар, който не открил следи от насилие и охлузвания по телата им. Според първоначалните данни резултатите от съдебно-медицинската експертиза сочат, че по телата на двете момичета няма следи от насилие - липсвали охлузвания, разкъсвания, отоци, синини.
След жалбата на двете момичета, синът на Стоил Славов прекарал пет часа в полицията в понеделник сутринта, които преминали в писане на показания. Главата и хората му трябвало подробно да обясняват как е преминала злополучната нощ. Накрая те били освободени.
В понеделник жалбоподателките дали показания и пред съдия. Пред магистрата те не са признали, че след срещата си с Жоро Главата и групата му са получили пари за положения “труд”. Но компанията на Главата твърдели пред униформени, че и друг път са се виждали с девойките. Приближените на Георги Славов обяснили, че за среднощната визита броили на 17-годишното момиче 450 лева, а за “двойната среща“ приятелката й била възнаградена с 500 лева хонорар.
Според очевидци в нощта на неделя срещу понеделник Славов пристигнал в заведението с десет човека обкръжение. Прекарали в дискотеката няколко часа, а след това напуснали фолк клуба и се отправили към луксозния балнеохотел в града, където били отседнали.
Марина Шиварова, БЛИЦ