За поредния среднощен екшън на край „Алеята на любовта” на бул. „Христо Ботев”, сигнализира очевидец, цитиран от TrafficNews. Той е заснел и видео, на което се вижда как двама мъже влизат в спор, който прераства в бой.


Около тях са наредени няколко жени, които също влизат в пререкания и стават част от мелето.

По думите на мъжът това е ежедневие в квартала, а въпросните хора, които правят проблемите са проститутки и техните сводници и клиенти.

„Снощи камера поставена на вход по павираната улица край „Алеята на любовта”  записа едно деяние, което е време да отвори очите на съответните органи.

Проблемният участък от булеварда, който вечерно време  ВЕЧНО гъмжи от проститутки явно не може да бъде превърнат в едно спокойно място за живеене, вече поне от 30 години. Хората са безсилни и нямат помощта на нито една институция!”
, пише човекът. Той смята, че има едно просто решение, което да сложи край на проблема:

С поставяне на полицейска кабина по проблемния участък, проблемите може би биха намалили или изчезнали напълно. При появата на органите на реда, ситуацията винаги се нормализира и среднощните викове и боеве изчезват.

Чрез полицейска кабина ще може да се контролира, както трафика по главния булевард, така и спокойствието на всички хора, било то преминаващи или живущи. Оставям нещата във Ваши ръце и се моля за една по-добра България”, пише пловдивчанинът.