Ретроградният Меркурий свършва и започва по-благоприятен период. Ако се чудите защо нещата ви в последните дни не са вървели по вода, отговорът е в движението на планетите. Според астролози то влияе в голяма степен на случващото се с нас.

Вероятно сте усещали хаос и напрежение, губели сте документи или ключове. Всичко това остава в миналото и до края на тази година няма да има подобни периоди, повлияни негативно от разположението на звездите. Затова сега е времето да опитате шансовете си с различни неща като например лотарийна или числова игра.

Нищо чудно, ако пуснете фиш, да станете един от следващите късметлии, които ще грабнат големи суми. А може и да се превърнете в следващия тото милионер, защото печалбите в предстоящия 93-и тираж на СПОРТ ТОТО постоянно се увеличават.

Общата сума на джакпотите в тиража в четвъртък ще достигне 6 810 000 лв. Само в „Тото 2 - 6 от 49“ джакпотът се очаква надмине 2 950 000 лв. Играта „Тото 2 - 6 от 42“ може да ви донесе 620 000 лв.

Срещу минимален залог от 20 стотинки можете опитате късмета си в „ТОТО ДЖОКЕР“, където джакпотът е 30 000 лева. Кандидат-милионерите могат да се доверят и на играта „Тото 2 – Зодиак“, където ги очакват до 3 000 000 лева.

От Български спортен тотализатор напомнят, че всеки залог или моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО ви дава възможност да участвате в различни промоционални кампании с много предметни и парични печалби в програмата за лоялни клиенти „ТОТО КЛУБ“. Промоционалните кампании и условията за участие в тях и може да видите на www.toto.bg.