Джулиана Гани хвърли страшна бомба в подкаста "Не съм такъв човек". Силиконката разкри каква нова интервенция иска да си направи, с което със сигурност ще шокира всеки, който я срещне. 

В световен мащаб се задава нова мода с вампирски зъби, каквито възнамерява да си направи и красивата пловдивчанка. "Нещо по-ексцентрично искам да си правя. Сега има нов тренд в Инстаграм, който много ме кефи. Двата кучешки зъби ти ги удължават и си като вампир. Познавам такъв човек и когато го видях на живо супер много ме изкефи", разкрива тя какво възнамерява да си направи. 

Пред водещия Красимир Красимиров силиконката се появи с подута ръка и обясни каква е причината. Оказа се, че заличава стара татуировка, която е направила в момент на слабост. "Никога не пишете имена на мъже по себе си. Единствено на детето си може, всичко друго е преходно" съветва тя, след като вече е е опарила от чувството да заличава татуирано мъжко име от кожата си. 

Джулиана говори открито за слуховете, че я преследват лихвари, на които дължи много пари. Тя се опитва да си обясни възникналата ситуация и от къде тръгва всичко това. "Според мен ме обърнаха с някой друг. А пък може и да е дело на някой бивш мъж, който не може да преживее, че е зарязан", смее се тя. 

Няма как да не става въпрос и за участието в "Като две капки вода", където е намерила много подкрепа и приятели. Но има участник, който много й завиждал. Тя не посочва името му директно, но пък се подразбира, че става въпрос за певицата Мария. 

Разговорът преминава и през семейството, както и нейните любими екзотични пътешествия. Много интересни случки разкрива от тези пътешествия. Любопитна е историята от Корея, когато е получила неприлично предложение от жена. Не е за изпускане и разказът й за най-извратеното нещо, което е опитвала като храна. "На Сейшелите ядох прилеп, от тези големите, има вкус на заешко", категорична е тя. 

Целият разговор с Джулиана може да гледате във видеото: