Ива Атанасова - Айви е гост в новия епизод на светския подкаст "Не съм такъв човек", където разкри неподозирани неща за себе си. Тя е до болка откровена пред водещия Красимир Красимиров, а разговорът със сигурност ще бъде полезен на много зрители, най-вече на женското съсловие. 

Певицата влезе в студиото на подкаста с прясна операция на гърдите. Тя призна, че си е подменила силиконовите гърди, тъй като старите са дали фира. Доскоро си е мислила, че силиконът е до живот, но на практика се оказва съвсем различно. "Има срок на годност и съветвам всички жени с импланти в гърдите да отидат на проверка. След 15-та година е наложително да бъдат сменени", заявява тя. 

Ива реши да е до болка откровена и да си признае, че наскоро е направила аборт, тъй като потенциалният баща не е бил подходящ. Има вече син на 9 години и е истинско предизвикателство е възпитанието на момче в тази възраст. 

Няма как да бъде подмината и темата за Джино Бианкалана, който преди няколко месеца скочи с жестоки обиди срещу Атанасова, наричайки я "к*рва" и "проститутка". Тя разказа подробно защо се е стигнало до скандала и как след спречкването й той е фалирал. Ива докладва и за още десетки ужилени от Джино, на които дълги огромни суми. 

ЕТО ГО ПЪЛНИЯ ЕПИЗОД С ИВА АТАНАСОВА - АЙВИ:

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук