Преди седмици официално ви предоставихме нашите идеи за мерките, които предлагаме в областта на икономиката, в това число за туризма. Вие дори не споменахте, че ги подкрепяте, камо ли, че ще ги внесете под формата на зоконопроект. Това написа във фейсбук депутатът от ВМРО Александър Сиди.

Въпреки това, изключително съм щастлив, че приемате толкова присърце идеите на Организация. Даже съм благодарен, че сте изпратили конкретните текстове.

Радваме се, че ни спестихте този труд, но макар че, уверяваме Ви, ние бяхме подготвили своите текстове, защото като предложим нещо, имаме готовност и да го отстояваме.

Не разбирам цялата тази надпревара, кой какво ще получи като парче от народната любов. Политиците имаме лошия навик да смятаме, че народът е глупав и помни малко. Може би и това е причината някои политически субекти да изгряват за малко на небосклона и да залязват много бързо.

За сметка на това ВМРО скоро ще празнува 130-годишния си юбилей!

Явно, обаче Вие имате. Иначе не разбирам защо полагате своите подписи под предложения на ВМРО. Или може би някои от Вас е член на моята организация? Но това би било нормално, защото да си част от ВМРО е модерно.

Ние от ВМРО сме широко скроени и не спорим за авторски права. Всяка идея в подкрепа на българите, ние бихме адмирирали. Но коалиционните работи ги разбираме „по иначе“, явно. 

Няма да правим помен с чужда пита и винаги казваме, че заставаме зад Ваша или чужда идея, а не си я присвояваме. Защото уважаваме чуждия труд.

Сигурен съм че, има и други идеи, които чакат някои да ги присвои. Ето например, идеята на президента Тръмп да се инжектира дезинфектант, срещна сериозна подкрепа отвъд океана. Тази идея няма авторство в България, за това приятелски Ви я предлагам. Уверен съм, че президентът Тръмп не би се разсърдил, ако му я присвоите.

Не разбирам цялото политическо говорене и мерене на идеи, защото това не води до нищо добро. Видяхме БСП и техните идеи, които техният президент им върна.

Правилно е да кажеш хоп едва след като си скочил. А пък е и коректно, най-малкото коалиционно, да споделиш кой те е научил да скачаш така. Защото българските граждани утре могат спокойно да прочетат кой-какви идеи е предлагал и защитавал. И прекрасно знаят кой снася яйца в чуждите гнезда, допълва Александър Сиди.