Какви шансове дават звездите на водещите кандидат-кметове в областните градове в избирателните райони на страната, според деня им на раждане и деня на изборите – 27.10.2019 г. Дали кармата, която се творили, ще им помогне или ще им попречи, дали съдбовният им път ще ги отведе до кметския стол – това разкрива астрологът Светлана Тилкова – Алена, цитирана от „Труд“ в дните преди вота.

Всеки ден тя представя прогнозите си за 6 области, а петък е запазен за изчисленията за Пловдив, Варна и София.

В предишните три части бяха представени Благоевград, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Разград, Русе, Силистра, Сливен и Смолян.

Днес е ред на Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и Бургас.

Търговище

Една цел, две амбиции, един подходящ кандидат.

Рая Матева – БСП, АБВ

Родена е в воден знак, Скорпион. Качествата на Скорпиона, умението да хапе с думи и да е отмъстителна, агресивна и нападателна, се съчетават с желанието да е полезна и да твори красота в дните си и в тези на хората.

Крайно емоционална, винаги изпълнена със състрадание към околните, което често преминава в съжаление към нея самата, защото е неразбрана. Чувства се на мястото си, ако работи за духовното и интелектуално развитие на хората, а кметският стол я тласка в различна от отредената u посока.

Денят u на раждане отрежда за нея второто място, винаги под ръководството на висшестоящи, ако иска да разгърне себе си. Съдбовният u път е причина за трудностите в живота u.

Изборният ден в година на подчинение, такт и търпение предупреждава за избиратели, които са обещали да я подкрепят, но вече са забравили обещанието си.

Композитната й карта отново я предупреждава да предприема промени само, ако гарантират нейната стабилност в следващите години, което иде да покаже, че изборът и да се кандидатира не е правилен.
Извод: Ако подкрепата u е сигурна, а поведението u спрямо опонентите u е било коректно, би могла да бъде запомнена от всички.

Д-р Дарин Димитров – ГЕРБ

Роден е във въздушен знак, Водолей. Силното влияние на планетите в неговия знак го превръщат в интелектуалец, състрадателен, консервативен и упорит работохолик в професионалното поприще, което си е избрал. Обича да се труди, но и да си доставя удоволствия в живота. На моменти е раздразнителен, но бързо се овладява.

Гони упорито целите си и не признава никакви препятствия. Умереност във всичко му носи полза и успехи. Обикновено в действията си или с намесата си в нечии действия е напълно безпристрастен и не само, че съветът му е обективен, а и така слага позволената граница за намесата си.


Денят му на раждане е носител на кармична отплата, но Съдбата го закриля, ако търси причината за неуспехите в себе си, а не в околните. Съдбовният път му дарява стабилност.

Изборният ден е в годината му на емоции, но в месец и ден на прибързаност към поредното ново начало, което може да се окаже различно от очакваното, ако не си наложи умереност. Композитната му дата изисква да не е инатлив, за да жъне положителни промени.
Извод: Реален е шансът да продължи да кметува в поредния си мандат. Да очаква всякакви изненади и обрати, дори в изборния ден.

Шумен

Троица силни искат кметския стол, двамата – ялови.

Четин Казак – ДПС

Роден е в огнен знак, Лъв. Желанието да е в светлината на прожекторите често е реалност, защото осъзнава кога е необходимо да е умерен в изказванията си и кога може да е по-краен.

Няма навика да обижда опонентите си, но държи винаги на истината, колкото и да е болезнена тя, за да е полезен. Това важи и за работата му, ако спечели изборите за кмет. Лесно успява да се сработи със средата си и затова е готов да покаже, че може да е кмет на целия град, а не само на неговите избиратели и съпартийци.

Денят му на раждане изисква от него да е ловец, а не жертва и да се доказва с изявите си. Съдбовният му път го предупреждава да внимава какви хора допуска до себе си.

Изборният ден в негова година на такт, търпение и подчинение, заради месеца и деня отправя същото предупреждение – да не се доверява на случайни хора, които го „подкрепят“.

Композитната карта го орисва след изборите на промени, но и на не малко трудности, без значение дали ще спечели мандат.
Извод: Има качествата и възможността да спечели, ако разчита на себе си и на избирателите си, не дели неговите от другите. Може да привлече гласове, заради другите две не съвсем уместни кандидатури.

Венцислав Венков – БСП

Роден е във въздушен знак, Водолей. Мощно повлиян от Козирога. Двата знака, които трудно може да съчетаят характеристиките си, са причината да е несговорчив, заядлив и отмъстителен, да очерня всеки, които не е съгласен с мнението му, без да осъзнава, че същите тези хора може да са му полезни и губи завинаги подкрепата им. Неспособен да спазва направените уговорки и дадените обещания.

Денят му на раждане е носител на амбиция, инат и целеустременост, чрез които не успява да спази изискването на Съдбовния път за стабилност и хармония. Склонен да воюва и със самия себе си.

Изборният ден в личната му година на промени налага стабилност, но само той може да си я извоюва, дарим няма да я получи.

Композитната му дата е обвързана с неподходящи познанства и материални обещания, за да успее да спечели изборите… пък после ще му мисли.
Извод: Трудно може да спечели изборите, ако целта му е лично облагодетелстване. Разбере ли се от избирателите, които го подкрепят, че това е истина, провалът му е предопределен.

Любомир Христов – ГЕРБ

Роден е във воден знак, Скорпион. Повлиян от няколко планети в същия знак. Умее да се бори, да работи, да защитава идеите си. Консервативен в поведението си, не допуска да бъде измамен, но самият той е склонен да постъпва некоректно, ако има лична полза. Взима прибързани, импулсивни и необмислени управленски решения.

Денят му на раждане е на кармична разплата и трудности, за които често вини околните. Съдбовният му път засилва материалните му мечтания.
Изборният ден в личната му година на материални стремежи, в месец и ден на емоции предупреждават за опит за запазване властта с помощта на неподходящите хора, на които после ще е длъжник.

Извод: За да спечели и този мандат, е длъжен да се извини до изборния ден на съгражданите си за обидните квалификации, ако им е отправял такива и да покаже, че е кмет на всички, не само на избирателите от неговата партия. Победата му не обещава добро управление на града.

Стара Загора

Кандидатите са родени в земни знаци, всеки с амбиците си и мечтата да спечели изборите. Успехът е за този, който спазва обещанията си.

Живко Тодоров – ГЕРБ

Роден е в земен знак, Дева. Перфекционизст, често досаден за околните и желание да е полезен, което осъществява въпреки не малкото противопоставяне. Да внимава с познанствата и с обещания за подкрепа от хора, които досега не са му помагали с нищо. Капан са. Не му липсва състрадателност и готовност да реши проблемите на нуждаещите си. Обичан или мразен, той успява да надмогва дори и негативизма в отношенията си с хората и не ги дели на „мои и други избиратели“.

Денят му на раждане е носител на общителност. Негатив му е, че често забравя подадената му за помощ ръка. Съдбовният път му носи трудности, които надмогва с лекота, ако разчита на себе си и не приема „добронамерени“ съвети от хора, които не са пряко свързани с работата му.

Изборният ден в годината му на стабилност и в месец и ден на кариерно израствате му носи победа на изборите.
Композитната карта изисква да твори положителна карма, да се подчини на Съдбата и да не е прибързан.

Извод: Шансът му да спечели нов мандат зависи от него самия, а не от партията, която го издига и подкрепя.

Гергана Микова – НФСБ

Родена е в земен знак, Дева. Подвластна на характеристики, които размиват качествата дарени u от Девата, въпреки че е работохолик и перфекционист. Прекалено вторачена в себе си, в отношенията си, в здравето си и е в състояние сама да си твори страхове, които я отдалечават от действителността.

Не бива да прекалява с работа, защото умората u вреди, а когато се почувства отпаднала от напрежението лесно се разколебава по пътя към поставените цели. Когато е неразбрана от околните се гневи, не се съобразява с чуждото мнение и си печели врагове.

Денят и на раждане е носител на целеустременост, амбиция и инат. Съдбовният u път изисква анализ и себеанализ и до известна степен успокоява характеристиките на деня.

Изборният ден в нейна година на нови познанства, но сред тях и ласкатели, които вредят, а също и на трудности породени от странични фактори не обещава позитивен резултат.

Композитната u дата е на промени, които може да претвори в негативни заради изява на нервни емоции.
Извод: С правилните действия и думи, без критикарстване, е възможно да стигне до балотаж, което за нея е успех.

Хасково

Двамата претенденти показват привидна еднаквост, но коренно различан потенциял за управлението на града.

Станислав Дечев – ГЕРБ

Роден е във воден знак, Рак. Подвластен изцяло на зодиакалния си знак, той е обсебващ, разумен и готов да помага на хората.

Перфекционист и професионалист в работата си, не отстъпва от своите възгледи, но е готов да приема градивната критика, стига да е поднесена уважително. Ако не мисли само за личните си интереси, а и за тези на хората, ще е незаменим като градоначалник. Да избягва провокирани спорове и разправии.

Денят му на раждане е носител на инат и целеустременост, но със Съдбовен път на трудности, които го принуждават да намали темпото и устрема към целта.

Изборният ден му налага в година на умереност и такт, в месец и ден на срещи и познанства, да е внимателен, защото рискува сам да се провали, ако се е предоверил.

Композитната му карта обещава трудности, които ще избегне с осъзнаване на грешките в поведението си.

Извод: Има шанс да спечели изборите на първия тук, в краен случай на балотаж, ако се е предоверявал.

Коста Стоев – БСП

Роден е във воден знак, Рак. Подвластен на егоцентризъм, и да изпитва неистово желание да блести в своя или в отразена светлина. Готов е на всичко, за да е в светлините на прожекторите. Склонен е да взима прибързани решения и да гони непосилни цели.

В негова полза е да не се подчинява на ината си, за да избегне провалите и здравословните проблеми. Не бива да разчита дори и на хората, които го омайват с впечатляващи го обещания за постигане на върхове с тяхна помощ, защото зад тях се крие не малко коварство, което ще осъзнае след време.

Денят му раждане изисква да върви по пътя си без да слуша странични съвети. Съдбовният му път налага да живее извън България или много да пътува, за да избегне проблеми от всякакво естество.

Изборният ден е в личната му година на нова среда, но в месец и ден на неочаквани трудности, които може да са свързани и с неочаквани обрати.
Извод: От правилните решения, които взима зависи успеха или провала му, въпреки че кметуването не е заложено като част от живота му. Здравето е по-важно от светлината на общественото внимание.

Ямбол

Кандидатите за Ямбол ще ги избират по делата им, а не заради партийната подкрепа.

Димитър Иванов – ГЕРБ

Роден е във воден знак, Рак. Готов да работи за хората и да е полезен. Не бива да се осланя на вече постигнати успехи, нито на избиратели, които са му давали обещания за подкрепа.

Да внимава с думите си и да не се вживява в задължителната победа. Ако я декларира постоянно, причината да не се случи ще е негова. Да внимава да не избухва неочаквано, заради изречена дума, която не му харесва, да постигне осъзнато равновесие между емоцията, желанията си и разума.

Денят му на раждане го орисва на борбеност, желание да е на върха, но и на инат, който е причината да не преценява правилно действията си. Съдбовният му път го зарежда с материални амбиции.

Изборният ден е за него в година на подчинение, такт и търпение, в месец и ден на общителност, но доверчивостта може да го подхлъзне и провали.
Композитната му карта предупреждава да не разчита на уговорени гласове, което води към задължителен провал, защото ще го подведат.

Извод: Толерантността към избирателите не само от неговата партия, а и към всички негови съграждани е пътят към победата.

Георги Славов – независим, Инициативен комитет

Роден е във въздушен знак, Везни. Подвластен на стремежа си за балансира. Чрез разумни, но ако прецени и користни действия и оценки на ситуацията успява да достигне целите си. Склонен е да отстоява мнението си на всяка цена. Прибързаността и желанието да постигне цели, които са далеч от неговите възможности му вредят, като го спират по пътя на неговото развитие. От него зависи да не допуска застой.

Денят му на раждане е носител на изискване да гони устремно целите си, да не се оставя в нечие подчинение, но това може да се случи само, ако спази изискването на Съдбовния си път и се установи зад граница. Така ще избегне проблемите от всякакво естество.

Изборният ден в годината му на промени, в месец и ден на стабилизация, разкрива, че основата на кметската му мечта е очакването на подкрепа, която може и да не получи.

Композитната му карта изисква да анализира и осъзнае грешките си, за да успее да промени нагласите в своя полза – трудна до невъзможна задача.
Извод: Ще си спести сериозни здравословни проблеми, ако осъществи Съдбовните си изисквания. Може да спечели, ако получи неочаквана подкрепа.

Бургас

Новият кмет е старият кмет.

Живко Табаков – ДБГ

Роден е в земен знак, Дева! Привидно спокоен заради, аспектите в звездната му карта го превръщат и в забързан, енергичен и емоционален човек. Перфекционист във всичко. Обича да вижда резултатите от своя труд.

Крайно практичен, разсъдлив, мрази да губи, но точно това често му се случва, защото забравя да бъде благодарен. Когато обаче се стовари върху него нечия неблагодарност, става отмъстителен. Необходимо е да осъзнае грешките си и да заживее в съзвучие с Вселенските закони, постигайки равновесие между материалната си и духовна същност.

Денят му на раждане е носител на стремеж към стабилност, но и на желание да я налага на другите хора, като ги лишава от правото им на личен избор. Съдбовният му път е причина да се заобикаля с неподходящи хора.

Изборният ден в годината му на емоции му обещава ново начало, но не задължително свързано с кметския стол.
Композитната му карта го орисва на подчинение на Съдбовните изисквания, което за него е кауза невъзможна.

Извод: За да седне на кметския стол, е бил задължен по време на кампанията да не е прибързан, критикар, агресивен и упорстващ на всяка цена да бъде оценен. Всичко това не се е случило.

Николай Тишев – БСП

Роден е в земен знак, Дева! Обича винаги да е оценен, дори и не по заслуги и лични качества, защото смята, че първото място му е отредено по право, въпреки че не прави опити да привлича вниманието към себе си. Свикнал е да се справя с всичко сам.

Отдава се изцяло на работата си. Иска да знае какво се случва около него, но е в негова полза да стига сам до информацията, а не чрез подставени лица, които според интереса си могат да го подведат. Ако някой го засегне, без да се замисля го залива с целият си сарказъм, което води само до неприятности.

Денят му на раждане е носител на стремеж към промени и пътувания. Съдбовният му път е причината да е емоционален и чувствителен, често в негова вреда.

Изборният ден му носи материална стабилизация, емоции, които трудно ще надмогне, ако подсъзнателно е наясно, че е допускал грешки в изявите си.
Композитната му карта предупреждава за неочаквани промени, положителни или болезнени.

Извод: Ако е използвал информация за групи избиратели, с която да ги притиска да гласуват за него, ще заслужи провала си.

Димитър Николов – ГЕРБ

Роден е в земен знак, Телец. Упорит, инатлив, основава действията и убежденията си преди всичко върху набрания житейски опит. Не обича необмислените постъпки. Никога не се отказва от започнатото. Дори и ако се налага да върви бавно към целта, продължава пътя си. Не е привърженик на резките промени, нито обича показността и компаниите. Винаги знае какво се случва около него.

Денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост и инат. Иска да е харесван и ценен. Съдбовният му път предупреждава да не е прибързан и да не изпреварва времето, за да избягва провалите.

Изборният ден е за него в лична година на материална стабилизация, в месец и ден на емоции, които е редно да овладява, но той го умее.
Композитната му карта го съветва да постигне стабилност, без да разчита на нови познанства, които може да изникнат в дните непосредствено преди изборите, но всъщност да целят провала му.

Извод: Да спечели и да продължи да управлява града в следващ мандат, е заложено в хороскопа му, но неочакваности винаги са възможни, дори и да не водят до загуба.