Политическият пиар Нидал Алгафари написа коментар спрямо инициативния комитет, който издига Румен Радев за втори мандат. Според него най-интересният момент от представянето е изказването на диригента Йордан Камджалов.

Ето какво пише Алгафари в личния си фейсбук профил:

Приятели,
вчера кандидатът за президент представи инициативния си комитет. От този сбор от качествени интелектуалци, изпаднали политици, други пък като цветето Удумбара или откровени човешки недоразумения, задно с познати стари физиономии, вечното присъствие по подобни сбирки, изпъкна и заслужава признание най-голямото попадение, един от тримата председателстващи, диригента Йордан Камджалов.

Този човек е истински вярващ, че трябва да се промени радикално нещо в културния живот на страната ни. Той не само вярва, а и го прави. Той има нужното очарование, талант и можене, без да има нужда от държавно подпомагане.

Неговото изказване беше много добро и придаде цвят на инак скучните, словоблудства, плоски шегички, че и някои тъпи бръщолевения. Даде ли се на маестро Камджалов възможност да се разгърне, на екипите на опонентите ще им е много трудно да го преборят.

Пехливанлъкът започва и един само ще е победителят!

П.П - Удумбара е цвете, което цъфти съвсем за малко, веднъж на три хиляди години.