Няма да ме прекъсвате. Много хора ми писаха във "фейсбук" и ме предупредиха да не ви позволявам да ме прекъсвате, много врагове ще си навлечете. Това заяви в ефира на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров към водещата Ани Цолова, която на няколко пъти му секна мисълта.
"Учудвам се, че колегата Жаблянов не знае какво е авторитаризъм, какво е тоталитаризъм", отсече той по повод скандала с "Цанков камък".

Преди него в студиото взе участие и депутатът от БСП Валери Жаблянов.

"Не бих спорил с някого, ако се твърди, че има корупционни практики в "Цанков камък". Що се отнася до въпроса дали Корнелия Нинова е обвързана с такива практики, това е обвързано с мистерия, мъгла и неясноти", категоричен е Тодоров.

"Корнелия Нинова да отговори на въпросите за приватизацията. Тя приватизира "Техноимпекс" през 1999 година. През 1997 година е току-що започнал да практикува юрист. Живее на квартира със съпруга си. Тя е назначена от СДС за външен ръководител на "Техноимпекс" тогава, а 2 години по-късно приватизира дружеството за 70 000 долара. Нинова има близо 50% акции от РМД-то, което приватизира "Техноимпекс". Никой от ГЕРБ няма такива икономически досиета на прехода - нито аз, нито Цветан Цветанов, нито Бойко Борисов. Защо Нинова не казва нито дума за тази приватизация", попита народният представител

"Нинова ще живее не в паралелна държава, а в паралелен свят, ако я пипнат антикорупционните органи за тази приватизация", заключи гербаджията.