Нужни са години упорита работа, нови политики и последователни решения, за да може България да се справи с проблема с корупцията. В момента контрабанда на територията на страната ни няма. Това заяви в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Антон Тодоров от ГЕРБ.

"Четиригодишният мандат е задължителен, ако искаме да изпълним волята на избирателите, които ни подкрепиха на парламентарните избори. Такъв мандат не е изкарван от периода 2005-2009 година. Но това само по себе си не може да бъде цел. По-важни са резултатите, които ще бъдат на лице след него, действията, които ще предприемем през тези 4 години", подчерта Тодоров.

По думите му трябва да бъде надградено направеното по време на двата недовършени мандата на ГЕРБ и някои от по-специално да бъде обърнато внимание на решенията, приети по време на управлението на тройната коалиция в някои сфери.

"Например във финансовата, няма да пипаме плоския данък", категоричен бе Антон Тодоров.

Той уточни, че пенсионерите, които искат да се подобри положението им, трябва да осъзнаят кой е виновникът за сегашното състояние, в което се намират.

"Няма нито един гигантски проблем в държавата, който не е наследен от БСП и БКП", каза Тодоров.

Антон Тодоров заяви в студиото на "България сутрин", че очаква в края на мандата на "Борисов 3" очаква България да бъде едно по-приятно място за живеене, в което справедливостта и свободата ще продължават да бъдат издигани в култ.