Бояна Николова пише роман. „Писането за мен е утеха, помага ми да се чувствам добре, да откривам хармонията в себе си". Това сподели специално за „Телеграф" жената до кандидат-премиера Пламен Николов. В момента тя е почти на финала с новата си книга.

Откровено
„Пламен е човек,  който не се плаши от трудности, предизвикателства, работа или трудни решения, човек, който превръща думите си в дела",     каза Бояна  Николова.
 


"Изключително умен е, отговорен, грижовен съпруг и баща, човек с много висок морал и непоклатима ценностна система. Той е човек, на когото бих доверила живота си и съдбата на България - в този смисъл - бъдещето на деца си", продължи тя. Убедена е, че съпругът й има качества да бъде премиер.
 

„Познавам душата му, мъдростта му, трепетите му и съм убедена, че е способен да поеме тежката отговорност и да се бори с целия си заряд, размах и потенциал за развитието на страната ни", продължи похвалите жената до Пламен Николов. Както стана вече известно, Бояна Николова пише стихове, но не се определя като поетеса.

Хоби
„Пиша от малка. Това е мое хоби, което не натрапвам на никого. Преди време решихме да съберем стиховете в книга и да ги споделим с близки и приятели", споделя чаровната половинка на Пламен Николов.

Очарова я творчеството на Добромир Банев. „Последният роман от български автор, който успя да ме зашемети, в най-добрия смисъл на думата, е романът на Мария Лалева "Живот на скалите", разказа тя.