Слави Трифонов отново ще води две листи на “Има такъв народ”. Това научи “Труд” от близки на шоумена. На предишните избори Трифонов бе водач във Варна и в Стара Загора и избра да влезе в парламента от града на липите.

В листите на “Има такъв народ” със сигурност влизат на челни позиции Мика Зайкова, председателят на 45-то Народно събрание Ива Митева, Тошко Йорданов, който е и зам.-председател на партията. Той също ще оглави две листи на формацията. Две листи - в София и в Разград ще води Митева. Главният секретар на “Има такъв народ” Виктория Василева също ще е водач.

Аргументът Трифонов да се включи в кандидат-депутатската кампания бил, че по този начин ще даде знак на симпатизантите на формацията.

Освен това за “Има такъв народ” са много важни частичните избори за кмет в Благоевград, където техен кандидат е юристът Илко Стоянов. Той беше депутат в предишния парламент, а сега сондажите сочат, че има шанс да победи двамата си опоненти, които са независими кандидати.

От “Има такъв народ” до последно не коментираха имена от листите си. Този път всички кандидати ще се съобразят с неизползването на преференции.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ