Промяната всеки си я представя по свой начин, по-важното е каква трябва да бъде, а тя трябва да бъде радикална и съществена. Това сподели в сутрешния блок на БНТ главният секретар на ПП "Има такъв народ" Виктория Василева.

,,Никога не сме мълчали, просто обичаме да говорим, когато имаме какво да кажем'', посочи тя и допълни, че когато от партията регистрират листите за народни представители, тогава ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде кандидат за депутат.

"Има такъв народ" влиза в доста добра кондиция в новата кампания, надяваме се този път да бъде по-открита, по-близо до хората. Залагаме на експертизата на хората, на тяхната почтеност и техния професионализъм'', допълни още Василева.

Не разбирам какво толкова притеснява хората в думата "изчегъртване"? Наистина трябва да бъде изчегъртано всичко направено от ГЕРБ, но със законови средства.


Животите на ГЕРБ бяха много, за съжаление. Но вече "Game over"! Корупцията в последните години придоби наистина чудовищни размери, сподели тя.

По отношение на изборите Василева напомни, че това е просто един ден от цялата политическа история, а по-трудното започва след 11 юли.