С ДПС всеки ден избухват скандали. Даже става неудобно вече. Единият бил "мъжка секретарка", другият бил портиер. Не можем да разберем какво става. Обръчите от фирми започнаха да гърмят. Това заяви в Русе лидерът на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов.
По-лошо от това, което се случи по времето на управлението на Сергей Станишев, не може да се случи, категоричен бе Борисов по повод обвиненията на премиера, че би било безотговорно, ако ГЕРБ дойдат на власт. 
По време на управлението на Станишев ние сме последни по доходи в Европа, първи по корупция, със замразени европейски пари, тотална дезорганизация и неувереност на гражданите на България, недоверие към институциите, аргументира се Борисов.

По думите на Борисов обещанието на БСП, че когато поеме властта, ще направи сериозни реформи в сектор „Сигурност” е било популистко. Такива не само, че нямаше, но и службите, които работиха, бяха разбити, смята Борисов.

Станишев подведе хората, като първо заяви, че финансовата криза няма да засегне България, а през последните дни говори съвсем друго, добави Борисов. Според него икономическите проблеми вече се отразяват на страната ни, но най-тежко кризата ще се усети в началото на следващата година. /БЛИЦ