Ние трябва да сме много премерени. Не ние казахме, че Русия е бензиностанция с ракети. Вие можете да се гордеете и да афиширате вашата принадлежност към ГЕРБ. " Това заяви председателят на младежката организация на ГЕРБ в Търговище, където е на среща, заедно с лидера на партията Бойко Борисов.

"Днес е добър ден. На днешната дата ми се е родила дъщерята. Понеже ми премрънка обещах да я поздравя пред всички. Доста се измъчи тя като ми носиха бесилките и ми обикаляха къщата." Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на официален брифинг.

"В България има две партии - ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ. Това се оказа", заяви той.

"Вижте промяната. Защо трябва да агитирате за ГЕРБ като е ясно, че нищо от това нямаше да се случи, ако управляваше ГЕРБ."
 

 



"Аз благодаря на медиите, че ми ги извадиха тия числа. Предложихме няколко пъти - освободете държавния резерв, за да може да се работи спокойно. Германия ме чуха и го направиха.
 

"Променете две изречения в закона. Всички ресурси са си наши. Защо ги вдигате тия цени. Кой нормален прави в 2 ч през нощта сделка. Защо продавате газа?", потресен е Борисов.

Той коментира и скандала с клипа, в който Петков е обвинен в расизъм: "Не знам дали в Харвард делят техните възпитаници по цвят на кожата, сексуална ориентация? Ние в ГЕРБ всичко това сме го загърбили - всички сме човешки душички, Господ така ни е създал. Това показва мисленето им - да излезеш и да заплашиш деца с 5 години затвор.

Кирил Петков пак се издъни! В САЩ го засипаха с обвинения заради украинските бежанци ВИДЕО

Вчера ми се видя смешно, обаче Томислав Дончев ми се обади и ми каза - ти се смееш, ама те вече арестуваха за 24 часа 16-годишни деца, които са снимали опашките на бензиностанциите. И ми светна една червена лампичка и казах - Георг, Алгафето, излизате в нелегалност. Защото те проповядват фашизъм в момента", заяви Борисов. 

"Защо ми заплашваш младежите? С какво ти пречат? - Че са по-млади, по-умни, по-образовани... Нито една сфера няма, която да кажат: "Направихме повече". Една година са на власт. Откраднаха 8 милиарда, поправиха се после - били 4. А в същото време - по половин милиард на седмица заем. Я да видим как си направиха предизборната кампания - само в Интернет, само с лъжливи новини, само с компромати. 


 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!