Премиерът Бойко Борисов опроверга току-що поредната лъжа на "Отровното трио". Версията, съчинена от Арбан Бабикян гласи, че тази вечер в резиденция Евксиноград Гешев и Борисов щели да се разберат кой пръв да подаде оставка. 

"Току-що разбрах за поредната лъжа на триото, че съм в Евксиноград заедно с главния прокурор Гешев. Главният прокурор нито съм го виждал, нито съм го чувал. Доколкото знам днес имат събиране на прокурорската колегия на ВСС.

"Спри да лъжеш, помня как идваше да ме молиш за 3 милиона да ми правиш предизборна кампания", коментира премиерът изявите на Арман Бабикян

Като лъжат поне малко да имат срам. Не може всичко да ти е лъжа. Ако всичко е лъжа, накрая няма кой да повярва на истината. Днес имате възможност от сутринта да наблюдавате всички наши действия. Газопреносната система. Магистрала "Хемус". От десетилетия чакано Златни пясъци да има пречиствателна станция. С 50% намалих цената на газа. Не може всяка лъжа непрекъснато да я опровергавам. Щешеда е прекрасно, а и е хубаво човек да почива, но ние продължаваме. Ако бях шофьор на тир, щях да имам почивка", каза Борисов. 

"Изключително съм разтревожен от това, което МВР доклдват, защото никой не е срещу протестирането. Но да се затваря движението, да се пречи на хората да ходят на работа, да си закарат децата. Има свобода на движение, провокират се полицаите с цел. Никой не им пречи пред Министерски съвет, където искат, но и другите граждани имат права. Никой не трябва да търпи обидите им. А те много обидчиви. Аз не съм си позволил никой да обидя", каза още премиерът. 

"Моля ви оставете кръстовищата, отидете в Бояна, на Секвоя. Оставете хората намира", призова Борисов, приближавайки Петолъчката. 

"Не помните ли как тука се избиваха българите, с часове не можеше да се мине. Забравиха", каза още Борисов. 

"Спри да лъжеш. Помня как идваше и се молеше за три милиона и половина за кампания", припомни премиерът, визирайки членът на "Отровното трио" Арман Бабикян. 

По-рано един от инициаторите на протестите - Арман Бабикян обяви в ефира на БНТ, че протестите няма да спрат, докато не падне правителството.

"Раздаването на пари от нашите пари за гражданите също не е нищо друго освен замазване на очи. Надявам се, че тази вечер в Евксиноград г-н Гешев и г-н Борисов ще могат да се разберат кой пръв да подаде оставка", каза Бабикян.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!