Премиерът Бойко Борисов публикува ново видео обръщение, в което описва към кого трябва да се насочи най-вече вниманието във времената на втора вълна от коронавирус. По думите на премиера тези дни всички са си показали лицата и злобата и ще подплашат пак народа, а вече се виждали истинските им цели.

Борисов упрекна Радев за карантината и отхвърли критиките му към бюджета ВИДЕО


"Трябва да насочим вниманието си и към възрастните, и към хората със съпътстващи заболявания. Нека засвидетелстваме грижата и вниманието си към опазването на техните живот и здраве като спазваме противоепидемичните мерки.

Казах на министрите да не обръщат внимание на злобните коментари, а да работят и да следват целите, които сме си поставили. От тях искам много работа и да полагат грижи за всеки един българин.

С агресията си нашите противници отново ще уплашат хората. Вече лъсва истинската им същност. За да няма никакви спекулации, поискахме на изборите да има външни наблюдатели. Сигурен съм, че хората пак ще изберат стабилността, защото виждат какво правим", написа Борисов.

В самото видео той казва:

"Повярвайте ми тези дни всички си показаха лицата. Със злобата си, която излъчват, аз съм убеден, че ще уплашат пак народа. С агресията си нашите противници отново ще уплашат хората. Вече лъсва истинската им същност. За да няма никакви спекулации, поискахме на изборите да има външни наблюдатели. Сигурен съм, че хората пак ще изберат стабилността, защото виждат какво правим", каза премиерът.

"А ние трябва максимално да се готвим. Всички грешки на властта , които сме имали и имаме бързо да се поправят. Всеки човек да се чуе и да се работи. Огромни пари в строителството. Нека да отиде по Родопите и да види хората, където никога не са правени пътища, по кози пътеки се ходи. Правим детски градини и училища. Контролно-пропускателни пунктове да са отворени към Гърция и Турция за туризъм и бизнес.

Да отидат към Северозапада да видят да видят как хората се радват на Ботевград, Мездра, Враца, Монтана и Видин. Само сега като знаят, че работим и в частност за партньорствата и че търсим разваляне на тунел под Петрохан, гледайте каква радост. На север като гледат „Хемус“ как се строи. Това е огромно богатство за държавата десетилетия напред", добави още Борисов.



Припомняме, че късно във вторник вечерта и министър-председателят отправи силни думи към всички българи и медици, борещи се с COVID-19, като заяви, че коронавирусът се е завърнал и е силен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!