От самото начало на участието ми в политиката никога не съм се явявала "срещу", а "за". Посочване на конкретни проблеми и предлагане на ясни решения - за мен това очакват хората. Никога не съм правила компромиси. Никога не съм критикувала голословно, винаги съм посочвала проблемите и съм давала решението.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ областният управител на Пловдив и водач на листата на ГЕРБ за Пловдив-област Дани Каназирева по повод критиките към ГЕРБ от страна дясното обединение "Демократична България."

Този език на омразата, който се настани сред много от организациите (десните – б.ред.), не е държавническо поведение, добави тя.

От самото начало работя за създаването на ГЕРБ в Пловдив. През 2010 година определени хора и обстоятелства доведоха до раздялата ни с ГЕРБ.

Конкретно това бяха Цветан Цветанов и Искра Фидосова, разкри Каназирева.

Нямам никакви притеснения за работата ми. Няма нито едно решение, от което да се срамувам, напротив, имам силен глас в местното самоуправление.

Когато се внасят добри решения, те трябва да бъдат подкрепяни, а когато има порочни практики, те трябва да бъдат посочвани и да се предлага конкретно решение, посочи водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив-област.

Тя подчерта, че целта ѝ е ГЕРБ да е първа политическа сила в Пловдив на изборите. Винаги получавах пълна подкрепа от премиера Борисов и министрите, така че имам увереност да продължа напред.

Познавам в детайли всеки един проблем на Пловдив и имам конкретни решения, заяви Дани Каназирева. 

По думите ѝ в Пловдив и областта организацията за овладяване на епидемията от COVID-19 е една от най-добрите в България.

Каназирева съобщи още, че са осигурени ваксините за членовете на секционните избирателни комисии в област Пловдив и ваксинацията е в ход.