Влизам в тази битка, за да стана кмет и да реализирам програмата на ВМРО. Ако стана кмет, има кой да ме замести в Европейския парламент. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия кандидатът на ВМРО за кмет на София Ангел Джамбазки.

Основният ми приоритет е обществен ред и сигурност, чистота на въздуха, отваряне на Витоша и свързването на кварталите в центъра. В момента се обръща внимание на жълтите павета, а се забравят районите на София, заяви Джамбазки.

Незаконните постройки в столицата ще бъдат съборени, а тези, които ги обитават са свободни да се погрижат за себе си – да си намерят работа и да престанат да паразитират на наш гръб, посочи кандидатът за кмет на ВМРО.

В момента контролите в градския транспорт подминават тези хора, за да не ги набият. Ако стана кмет и има набиване, ще има обратно набиване, качване в камиона на жандармерията и плевене на трева, закани се Джамбазки.

Той добави, че ако спечели кметския пост, ще забрани гей парадите. Някой ще каже, че това не е най-важният проблем. Така е, но е нещо, което може да се направи, посочи Ангел Джамбазки, като добави, че друго негово намерение е да бъде премахнат паметникът на американските летци и Паметникът на Съветската армия.

Трябва да се наложи ред в града. Има единно чувство за безредие и хаос, което изнервя хората, това се вижда по улиците, каза още Ангел Джамбазки.