Няма да вляза в парламента, защото не съм се кандидатирала. Заради личния ми живот и здравето ми. Ако исках, щях да вляза. Имах предложения, но няма да кажа от кого, защото не е коректно. Отказах. Това разкри бившата депутатка от "Възраждане" Елена Гунчева пред Нова тв. 

Тя разказа кога се е възродила любовта с настоящия й съпруг. 

"Преди две години се запознахме със съпруга ми на протестите в Пловдив. Протестирахме срещу оставката на Борисов. Оказа се, че след година и половина протести, не сме постигнали нищо. Аз съм традиционалист, вярвам в семейството и Бог. Вярвам, че България трябва да бъде над всичко. Той споделя същите ценности. Важно е да гледате с един човек в една посока. Русофили сме и двамата, но трябва да се знае къде е границата. Най-важна е България", каза Гунчева.  

"Високият резултат на "Възраждане" си го обяснявам с това, че хората искат нещо различно. Те не искат НАТО и ЕС. Имам още чатове, но след като не съм ги изнесла, съм решила, че не е коректно. Да кажем, че показват истината, а тя не може да е скандална. Допускат се доста грешки", смята тя. 

"Възраждане" е много успешна в социалните мрежи и това е в резултат на сериозна армия от тролове. Всеки член има по няколко профила и хората, които се грижат за социалните мрежи имат много тролове. Точно - армия от тролове", посочи Гунчева. 

"Има една асистентка по ПР, която работи във Варна. Тя организира тролски атаки, когато има нещо, от което "Възраждане" се интересува. Когато Костадинов има интервю, има една затворена група, на която се казва кога да пишат коментари. Някой казва на Костадинов "Копейкин" и се стига до там, че профилът му се докладва. Указанията ги дават пиарката, Цончо Ганев", разкри още тя. 

"Аз лично съм чувала Костадинов да казва: "Тук за всички предложения на ГЕРБ гласуваме "за". Десислава Атанасова идваше често в стаята и съм виждала Костадинов да говори с други членове на ГЕРБ. Партийната дисциплина налагаше каквото каже лидера, това да се направи. Никой нямаше право на мнение като народен представител", обясни Гунчева. 

"ГЕРБ и "Възраждане" няма да бъдат заедно, защото идват нови избори и "Възраждане" смятат, че ще станат първа политическа сила, което е доста илюзорно. Не смятам, че могат да бъдат първа политическа сила, но не всяка партия се стреми към власт. В момента няма стабилно парламентарно мнозинство, няма и да има. Всяко правителство ще обере негативи. Всеки, който подкрепи правителство сега, прави политическо самоубийство", каза тя. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук