Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов запя "Кога зашумят шумите" в колата заедно с Цончо Ганев и други съпартийци веднага след скандалната пресконференция в БТА днес. 

Както БЛИЦ съобщи, преди началото на брифинга той обяви, че от партията не са изпратили покани до медии, които се финансират от чужди фондации и помоли представителите на "Дневник", "Капитал", "Медиапул" и "Клуб Z" да напуснат.

Костадин Костадинов помоли за съдействие за изгонването на журналистите и служители на БТА, тъй като партията е наела пресклуба на Българска телеграфна агенция за пресконференцията си. След като това не се случи, той прекрати пресконференцията.

Малко по-късно дясната ръка на Костадинов Цончо Ганев пусна видео на живо във Фейсбук, в което той и лидерът на партията пеят „Кога зашумят шумите”, докато пътуват в автомобила си.

Песента явно е сред любимите на лидера на "Възраждане", защото в нея се пее за Костадин войводата. 

Костадинов не за първи път демонстрира певческите си умения. По време на предизборната кампания с Цончо Ганев отново си припяваха народната песен, посветена на капитан Костадин Попниколов.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук