Компрометираният председател на ВКС Лозан Панов изплю фразата в приятелски поднесения му микрофон на bTV: "Мафията си има държава".
Г-н Панов, не сте точен в констатацията си, както често ви се случва през последните 2 години.

Истината е, че мафията си има съд. И вие сте негов председател. Именно ВКС, който е призван да раздава присъди на представителите на мафията, е техен закрилник.

Пленени от Вашите покровители - "Агнешките главички" са не само ВКС, а и други две ключови съдилища - СГС и СРС.

Техните ръководители Калоян Топалов и Методи Лалов, редом с Вас, г-н Панов са говорители на задкулисието, което уж громите с услужливата подкрепа на Нова телевизия и bTV.

Г-н Панов, от самолет се вижда, че треперите. Треперите, защото времето Ви няма да стигне, за да опрадваете всички към които сте поели ангажимент!

Как иначе да тълкуваме щедрата медийна подкрепа, която получавате от изданията на клиентиете на прокуратурата Иво Прокопиев и Огнян Донев.

Или пълното съвпадение в тезите ви с тези на банкера - беглец Цветан Василев!

Крайно време е г-н Панов да си признаете къде е писана в концепцията, с която бяхте избран. Или на адвокатските кантори вече им казваме "издателства".

Кога най-накрая ще отговорите на въпросите на БЛИЦ за разобличаващите снимки, които публикувахме с адвокатите на Цветан Василев?

Каня Ви да се явите в редакцията на Агенция БЛИЦ, за да се изправите на детектора на лъжата!

Подозирам, обаче че и този уред ще се изчерви от срам от лъжите, които разпространявате в публичното пространство.

Ако все пак Ви стиска, заповядайте на Детектора!

Ивайло КРАЧУНОВ