„Не се срамувам от нито един ден от живота си и след години ще разберете, че днес не съм ви излъгал“, с тези думи се обърна към дупничани бизнесменът Пламен Галев. В качеството си на член на Консултативния съвет към кмета на Дупница той взе думата по време на отчета на кмета Атанас Янев за първата година от управлението си.
Събитието се предаваше пряко на видеостени в центъра на Дупница и се излъчваше от местната кабелна телевизия.  В изказването си Пламен Галев даде отчет за получените приходи от продажба на общински имоти и направените вложения от местната управа. Точно 10 450 500 лв. е стойността на вложеното за 8 месеца, а от продажбите на имоти са получени общо 6 457 000 лв. 532 000 лв. са от несъбирани с години данъци. 3,5 млн. лв са от изтеглен кредит за енергийна ефективност. 
"Използват се легенди, създавани за нас, с които се опитват да ни атакуват. Вие знаете за акциите, които се провеждат. Искам да кажа на всички, че нямаме нито един ден в живота си, от който да се срамуваме. Напротив, когато минат години и може да излезе всичко, което е направено от нас за държавата, тогава ще разберете, че на този ден не съм ви излъгал", каза Галев.   /БЛИЦ