Речта на Румен Радев, на която той обяви, че президентската двойка ще се кандидатира за втори мандат, бързо доби отзвук в социалните мрежи. Тъй като в изказването на държавния глава отново имаше критики към управляващите, реакциите не закъсняха.


Извънредно! Радев обяви кандидатурата си за втори мандат, вицепрезидент ще е... НА ЖИВО

Коментар по темата направи пиарът на ГЕРБ Никола Николов. 

Радев започна четвъртия си отчет като президент с нова атака срещу правителството НА ЖИВО

“Онова нещо” Радев откри официално предизборната си кампания за втори президентски мандат. За целта се вживя за пореден път в рекламно лице на МаяМата, Триото, Дабълите, РепубликанецЪТ и Летовниците.

P. S.: А най-много се развълнувах от инициативата му “Спортувай с президента” и “редицата телефонни разговори с много балкански лидери”... Впечатлих се и от “речевия му запас”! А Вие?", написа той във фейсбук.

Румен Радев се похвали с някои от инициативите си през 4-те години на "Дондуков" 2. Той каза, че е избрал да бъде "при народа си", заставайки зад протестите. Президентът обясни, че не приема това като намеса, а като подкрепа. 

 

“Онова нещо” Радев откри официално предизборната си кампания за втори президентски мандат. За целта се вживя за пореден...

Публикувахте от Никола Николов в Понеделник, 1 февруари 2021 г.