От НАП излязоха с официално съобщение по повод твърдения, че новия шеф на агенцията - Румен Спецов участва в частна фирма. Ето какво уточняват от агенцията:

По повод постъпили медийни въпроси за наличие на участие в частна фирма на г-н Румен Спецов, изпълнителен директор на Националната агенция за приходите, уточняваме следното:

Румен Спецов придобива фирмата “Гранекс Трейдър” ЕООД след напускане на системата на НАП през 2015 г. Дотогава не е имал дялови участия във фирми. От придобиването на компанията “Гранекс Трейдър” ЕООД до момента на продажбата й през април 2016 г., фирмата не е имала задължения към фиска. Г-н Спецов няма информация, нито би могъл да коментира дейността на фирмата след продажбата й преди пет години.

Интересни разкрития за мускулестия шеф на НАП! СНИМКИ

През 2018 г. Румен Спецов подава декларация за прекъсване на дейността на всички свои фирми в България поради получаването на статут на постоянно пребиваващ в Дубай, ОАЕ, където живее със съпругата си, която работи за голяма международна компания в Дубай.

Г-н Спецов е излязъл от управлението на дружествата, в които е имал участие, като е въпрос на дни това да стане видимо в Търговския регистър.

Припомняме, че от няколко дни в редиците на властта текат непрестанни рокади. Една от тях е новият шеф на Националната агенция по приходите (НАП).

БЛИЦ припомня, че вече публикувахме горещи снимки и видео на мускулестото тяло на новия шеф на НАП. Малко след назначението му мрежата буквално кипна, коментирайки външния вид на Румен Спецов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!