Провалилият се като председател на Върховния касационен съд Лозан Панов се готви да изпълни заветната си мечта да влезе в политиката. Компрометираният съдия е гласен от мракобесния кръг "Агнешките главички" за шеф на маргиналната кибритена кутия "Дай, България".
Идеята на туморните образувания около Иван Костов е да направят последен опит да включат дефибрилатора, за да съживят мъртвородената "партия", която формално се ръководи от Христо Иванов. Същият Христо Иванов, който преди да влезе в изпълнителната власт обругаваше Бойко Борисов, а след това клечеше пред кабинета му и му се подмазваше.

За да вкарат ток в изстиналото тяло на "Дай, България", "Агнешките главички" искат да възбудят интерес около персоната на Лозан Панов с няколко медийни трика, нищо че ефектът от тях ще е продължителен колкото клечка бенгалски огън.

Лозан Панов ще замени Христо Иванов в "Дай, България"

Доказателство за това е невиждана провокация срещу правосъдието, която извършиха заедно Лозан Панов и председателят на соросоидния Съюз на съдиите в България Атанас Атанасов, които погазиха Етичния кодекс на магистратите с присъствието си на “частна сбирка” на несъществуваща в правния мир “хибридна” организация, известна като “Правосъдие за всеки ли?”.

Припомняме, че БЛИЦ разкри как на въпросното сборище в хотел "Балкан", Лозан Панов и Атанас Атанасов са били наградени, заедно с Георги Георгиев, който често е засичан на инструктаж до Белград при подсъдимия за източването на близо 5 млрд. лева от КТБ банкер-беглец Цветан Василев (на снимката отдолу).
 


Скандалът е огромен, а Висшият съдебен съвет незабавно е длъжен да образува дисциплинарни производства. Това е така и защото в конкретната ситуация двамата съдии поставят под въпрос основните принципи на независимото и основано единствено на законите, фактите и вътрешното убеждение правосъдие.

Грандиозното нарушение няма да бъде отразено в медиите на подсъдимите олигарси, но се очаква те да осигурят щедри дописки за новото поприще на Лозан Панов в "Дай, България".

За да продължат да дърпат конците във ВКС, "Агнешките главички" смятат да поставят съдия Дария Проданова на мястото на Панов. Според наши източници, рокадата е била обсъдена сред бутафорните лидери на "Дай, България" и е получила благословията на Драгалевския ментор Иван Костов в палата му на улица "Крушова градина".

"Агнешките главички" и мургавият им главатар за пореден път подценяват интелекта на българския народ, който няма как да бъде излъган с подобни плиткоумни сценарии! 

На предишните парламентарни избори гласоподавателите изхвърлиха соросоидните проекти на политическото гробище, нищо че сега лидерите на някои от тях правят жалки опити да бъдат ексхумирани.

Най-жалкото в случая е, че българските закони позволяват на подобни маргинални фигури да вкарват свещената дума България в названията на малките си зли партийки.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!