Съзаклятническа среща между Ахмед Доган, Румен Радев, Кирил Петков и Христо Иванов, се е провела в почивната станция на "Росенец", научи БЛИЦ.

Домакин на събитието е бил олигархът с боядисаната коса Николай Вълканов, който е бивш вицепрезидент на "Мултигруп". Специално за визитата си в летните сараи Христо Иванов е пристигнал не с надуваема лодка, а със скъпи дарове, с които е искал да се подмаже. 

Той е домъкнал със себе си и своята секретарка Надежда Йорданова, която спечели шестица от тотото с поста на правосъден министър в едно от предишните правителства. 

Другият от участниците - Кирил Петков, е взел със себе си татко си Петко.

По време на заговора е бил набелязан план, с който да бъде свалена шефката на парламента - Рая Назарян, за да може нейното място да бъде взето от техен приближен, който след това да бъде поставен за служебен премиер. 

Новата коалиция, с кодовото име "Кеш", има за цел да изсмуче финансовите ресурси на държавата и те да преминат под контрола на приближени до заговорниците олигарси. От своя страна богаташите имат за задача да захранват партийните каси на ПП и ДБ, и отцепниците на Доган, с огромни финансови средства. 

Пъкленият заговор обаче е разкрит. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!